ingopingo

Alla inlägg den 2 augusti 2015

Av INGO - 2 augusti 2015 19:46

Dagen efter Möhippan
Jag trodde att jag skulle möta upp syrran för att gå på casting. 12.00 hade jag fått en tid. Jag möter upp henne i stan och påvägen till castingen möter jag FIGO en av världens bästa fotbollsspelare. Jag tog min första autograf genom tiderna. Skämdes som en hund men han var för stor för att släppa taget om haha. Jag tog ett plantagen kupong och en penna gick fram och fråga om det var FIGO.Han nickade ja på huvudet. Han skrev på engelska "lyckönskningar kram FIGO".Jag gick glad därifrån.
Sick ju haha.

Kom ihåg att från min mobil kan man inte skriva utropstecken så min text blir inte så intensiv direkt.

Jag kommer fram till castingen och jag möts av två män som spelade att dom var kameraman och regissör typ. Men i själva verket var det Stinas svåger och carros granne. Kameran är uppställd och papprena är utskrivna.jag får en text på vad jag ska göra. Reklam för en ny smoothie . Min syrra skulle också in men dom började med mig.
Jag tog instruktioner och agerade framför kameran. Jag sålde mig själv, jag gav mitt allt för att få detta uppdrag som skulle ge flera tusen i kassan. allt var fejk. I 25 min fick jag aggera skådespelerska och sen kom mina vänner inrusandes in i lokalen. Jag ville försvinna från denna stund då jag skämdes som en hund. Möhippan hade börjat och det blev en fantastisk dag och kväll som jag aldrig kommer att glömma. Jag fick ta på mig träningskläder och det var dags för Innebandymatch i en hall längre bort. Jag drack alkohol och sen spelade match...inte Så bra haha
Efter matchen gick vi hem till Carro och fika och sen middag. Jag fick underbara presenter och många skratt och minnen. Kvällen avslutades med en musiktävling som jag inte vann tyvärr och en filmvisning av MIN FeJk-casting det var hemskt pinsamt att se. Men alla skrattade gott och det kunde jag bjuda på.
Helt fantastiskt och underbart. Jag känner mig som den lyckligaste människan på jorden som har så många fantastiska vänner runt mig.
Tack
Tack
Tack
Älskar er

Av INGO - 2 augusti 2015 18:12

En av anledningarna till att man i te ger sig av eller sover...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

INGO


Ovido - Quiz & Flashcards