ingopingo

Alla inlägg den 14 september 2016

Av INGO - 14 september 2016 15:06

Dagen som går till historien.

Jag åkte somsagt till Stockholm med bilen som jag lånat. 


När jag kom fram in i Stockholm började det blinka varningssingnaler, oljelampan lyste.mätaren stegrade snabbt till rött som betyder att bilen är överhettad. STOPP-skylten på displayen började varna och lysa. Jag fick panik. Stannade bilen mitt på Karlavägen. Grinade en skvätt. Ringde kollegorna och sa att jag kommer nog inte fram. Hade viktiga saker att utreda i dag på jobbet och kvällen. Bilen paj?!! =(


Jag satte på bilen igen efter att ha väntat i 30 min, bestämde mig för att åka till en mack. Där ville dom inte hjälpa mig med oljan och bad mig vända mig till en bilfirma.... vilken snäll människa...not!

50 meter bort möter jag en Dalmas, gubbe på 50 år cirka. Han ser att jag är ledsen, kollar bilen och säger att du måste låta bilen stå för annars pajjar den helt. Han säger gå ner till bilforman här och fråga efter Omar, han är grym. Jag gick ner gråtandes och bad om hjälp. Jag får hjälp direkt! Vilken service. Algerier var dom allihopa dessutom. Dom kollade oljan som var obefintlig, kylarvätskan tömdes lite och sedan var bilen igång igen....trodde jag. Glad sa jag tack och hej.


Jag hann åka in i smeten mitt i Stockholm och bilen hettas upp på en sek, lamporna pipp och sedan DÖR bilen mitt på Birger Jarlsgatan.....Det blev kaos. Bilarna tutade ihjäl sig och jag blev hysterisk, ledsen och arg, bad förarna bakom att dra åt helvete. Jag ringer bilfirman som hjälpte mig nyss. Sex personer kommer springandes mitt på gatan, jag skojar inte, plus andra personer från gatan och de puttar bilen enda bort mot verkstaden. MEN HALLÅ VILKEN SERVICE! Dom tar hand om mig, ger mig till och med lunch, kyckling och baguetter ber mig stressa ner. Nu visade de sig att bilens fläkt hade pajjat. Bilen går ej att köra. Jag beställer en fläkt och jag får bilen om ett par dagar. Men jag säger att jag bor i Uppsala, kan inte hämta bilen förän på måndag. Då säger ägaren. "Jag kör hem den till dig" MEN HALLÅ! VAD ÄR DET FÖR SERVICE???


Alltså allt började så fruktansvärt, jag missade möten på jobbet och jag fick vara rädd och stressad över allt som hände. Men jag träffade underbara människor påvägen. JALLA JALLA Algeriet! =)=)=) TAck för all hjälp!


Nu sitter jag äntligen på kontoret, länge sedan jag var så speedad som när jag kom innaför dörrarna. Vi ska på middag i Norrtälje....hade velat haft en bil för att komma hem. Men nu får jag tre timmar hem....



Lång historia kort.....pust


 


Av INGO - 14 september 2016 11:09

Åker till Sthlm i lånad bil och den pajar......Adam är i Jönköping för att hämta hem nya bilen.
Jag vill bara dö just nu. Grät som ett barn tills jag hittade en verkstad
Så nu går jag se vad som händer

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

INGO


Ovido - Quiz & Flashcards