ingopingo

Alla inlägg under mars 2010

Av INGO - 10 mars 2010 23:05

Idag vill jag tala om något helt annat....


Jag vill tro att du finns i min verklighet

Men verkligheten säger

att du bara finns i mina drömmar

 

Vart du än är

Vet jag att du ser mig

Jag känner ditt leende

Det värmer på min axel när jag är ledsen


Saknar dig

 

Jag ser dig...i mina drömmar

Innan jag vaknar upp springer jag tillbaka till dig

för att ge dig en kram...

Du ler...

Jag ler...

Det känns så verkligt

Jag vaknar upp

Du finns inte där

Saknar dig pappa,  snart 7 månader sen du "gav dig av"


  Jag kämpar på ...jag vet att du finns i min närhet


Tänker på dig 24 timmar om dygnet glöm inte mig

För jag kommer aldrig glömma dig

Av INGO - 10 mars 2010 07:34

 

Idag börjar jag jobba tidigt, lämnade därför Ingo 7 i morse hos Janne som ska ha honom hela dagen. ...saknar honom...ingen som tigger vid frukosten...ingen som vill leka ta- fatt runt bordet...ingen som står och gnäller vid sängen för att han är för liten för att hoppa upp...ingen som springer efter mina tofflor....ingen som finns där....


Depp onsdag  


MEN


Solen skiner i allafall  

Av INGO - 9 mars 2010 08:36

I morse fick jag vänta till kvart över åtta innan Ingo kände sig redo för att gå ut. Sjukt skönt! Solen sken idag igen så jag lämnade vantarna och halsduken inne...det skulle jag inte ha gjort. Skenet bedrar som man säger. Sitter och försöker göra lite jumpa med fingrarna nu.

Härligt ser att min statistik har ökat...det måste vara min nya frilla som gjort det;) eller mina tråkiga inlägg...haha

Idag är det tisdag och jag ska hem till Mamma och städa hennes lägenhet. Dom ska nämligen ha visning i morgon, så jag ska ge en hjälpande hand. Så ska Ingo och brosan Floyd få hänga lite också. Men nu hinner jag inte slappa framför datorn mer, fixa och dona!!!

Av INGO - 8 mars 2010 07:42

God morgon!

Idag är det måndag och solen skiner in i köket, underbart. Börjar jobba kvart i tolv så jag hinner njuta lite till.

Igår var jag hos min kända frisör som jag har talat om tidigare. Hon gjorde mig till den snyggaste i stan =) Blev super nöjd. Klippte mitt slitna hår också, det var verkligen på tiden.

Min sambo hade köpte lite vindruvor tills jag kom hem och det tyckte Ingo var skit roligt. Han plockade åt sig 4 stycken utan att vi märkte och vi gav honom 2. Sen när vi skulle städa undan lite såg vi att han hade samlat på sig dom, som en liten ekorre gör med sina nötter. Han äter inte dom....Skum hund

     

Sen glömde jag säga att A gav mig blommor i fredags, hihi

   

Av INGO - 5 mars 2010 09:49

I dag blir det fredagsmys med pizza och godis. Härligt med sol så här på dagen också. Börjar jobba klockan 11:45 så man hinner med två promenader med Ingo, mysigt.

Undrar om mamma är ledig i dag, har försökt ringt henne så antagligen är hon på jobbet redan. Men mamma eftersom du läser bloggen några gånger om dagen så kan du väl höra av dig ifall du är ledig....=)

Ska försöka få en tid hos min frisör idag, ska ringa henne på en gång. Hon är grymmast i stan alla borde åka dit.

Förövrigt så rullar livet på....



Av INGO - 4 mars 2010 07:50

Redan mars...

Men snön den envisar sig om att ligga kvar så snällt. Ingo älskar snön i och för sig.

Idag ska han få vara lite själv hemma eftersom jag har börjat jobba lite mer än förut. Men det ska väl gå bra, det är bara jag som är lite dålig på att klara av det. Min sambo kommer hem efter tre timmar...så då borde han väl kunna sova bort dom tre timmarna...inte min sambo utan Ingo =)

Idag är det målare i trappuppgången som ska vara där hela dagen och måla klart...hoppas inte Ingo får något spel på dom när dom är utanför vår dörr...

Torsdag...snart helg, alltså veckorna bara springer i väg. I helgen ska jag och A till syrran. Vi har inte sett deras hus än som dom flyttade in i förra veckan. Ska bli skoj. Ska verkligen njuta av att vara ledig.

Ingo sover just nu på stolen bredvid mig. Han sov riktigt bra i natt...för jag sov bra...=) Inte ofta jag säger det, men jag sov en heldel i natt, skönt. Det kan vara för att jag börjat jobba igen, lite normalare tider än innan då det blev en hel del natt jobb.

Tanken slog mig bara...hur kan man välja bort att skaffa hund? Fan vad underbart det är. Vad hade jag gjort utan Ingo...


Jag längtar till våren nu

   

Av INGO - 1 mars 2010 18:49

Idag berättade min sambo för mig att Ingo hade åkt kana...

Det var dags att slänga soporna och A tog med sig Ingo ut på gården. Trappen ner igen har en rullstolssida och en trappsida...Ingo tog fel...men märkte av det försent. Så han stod rakt upp och ner och gleeeed ner för hela trappen på en ramp. A skrattade...Haha jag hade gjort vad som helst för att fått sett Ingo åka ner.

Hinner inte skriva mer nu...halv åtta hos mig börjar nu sen är det fullt i schemat=)

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

INGO


Ovido - Quiz & Flashcards