ingopingo

Alla inlägg den 10 januari 2012

Av INGO - 10 januari 2012 19:32

Så har man kommit hem från jobbet. Maten var klar som vanligt. Adam är UNDERBAR! Idag bjöds det på jordnötsås, nudlar, kyckling och parikor, allt i ugn förutom nudlarna såklart.. Mmmmm det var riktigt gott! Mätt som en pannkaka sitter jag i soffan och tänker på....Syrran. Kan inte slappna av...hon kan ju föda närsom helst. Lill-syrran sover hos henne i allafall, så det känns ju tryggt! Mamma ska dit på torsdag. Jag då? Vilken shhhhccccvin jag är som inte kommer. Men jag jobbar ju så jäääävla långa dagar och har en liten familj att ta hand om hemma. Adam har ju inget körkort heller, blir så långt eftersom vi bor 6 mil ifrån varandra. Inte jag och adam utan jag och syrran :)


Jag har ju sagt förut att jag inte tror att Léon kommer att krypa utan bara gå. Vi lämnade Léon på golvet och satte oss lite längre bort, då hasade han sig fram en liten bit:):)

Det var en upplevelse att se :)Fast han står och håller i sig bättre. Har sänkt spjälsängen så han inte kan hoppa ner från den.


Snart börjar Mästerkocken på TV4. Jag gillar det programmet. Det börjar komma en del bra program igen. Kanske inte behöver sörja Bonde söker fru något mer?! Gotlandsbonden och tjejen han valde ska redan ha barn i sommar. Snabba puckar!Vad hände med äckelbonden som hade hästarna? Ugh! Han gifte sig visst. Dom har nog barn på G dom också.


Adam brorsa är här....dom spelar TV-spel (det värsta jag vet) Men snart trycker jag på OFF för snart börjar mina program :)



Au revoir

Av INGO - 10 januari 2012 08:31

Hann träffa min ögonsten i morse, det var extra jobbigt att behöva leka lite och sen ba HEJ DÅ!!!

Nej fy dom får gärna sova när jag åker till jobbet!


Igår badade vi både Léon och Ingo. Ingo stod i hörnet och darrade och hade sån ångest för att bli blöt.

Medans Léon satte sig ner snällt och började plaska så hela badrummet blev blött. Han verkar älska vatten! (som sin pappa) Avslutningsvis kissade han i vattnet....jag tog upp han ganska snabbt efter...hahaha! Tror ändå att det kan vara lite bra för huden.


måste jobba....

Au revoir


Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

INGO


Ovido - Quiz & Flashcards