ingopingo

Alla inlägg den 19 maj 2012

Av INGO - 19 maj 2012 20:06

Vi har varit ute en hel del trots att Léon är sjuk. Känns som att man behöver friskluft ändå! Han är pigg för att vara sjuk så han får köra till han blir trött. Han har precis somnat, men det tog ett tag. Jag tror att det är vi föräldrar som e såååå roliga att vara med =)

Léon, Ingo och jag hängde med mamma idag (Léons mormor) vi satt på deras gård och åt lunch och sen fikade vi. Han sprang runt på gräsmattan och var glad trots att snoret rann och hostan däckade honom för stunden. Jag troooor att han har min energi....


Jag har blivit beroende av Hemnet. En ny folksjukdom här i Sverige. Jag hittar hus varje dag trots att jag älskar lägenheter. Varför kollar jag ens? Jag är ju nöjd!

Men nu har jag i allafall hittat ett sååånt fint hus. Vi ska på visningen nästa helg bara för skoj....det sa vi med det boende vi har idag också. Vi tänkte verkligen inte köpa. Men så slog vi till =)

Det fanns liksom två fastigheter på en gård. Skit fiiiint! Jaja vi får se vad som händer! =)


Just nu sitter jag och kikar på Bayern M-Chelsea Finalen i Champ.league Spännande! Heja bayern!


I morgon verkar det fina vädret börja och sen hålla i sig. Solen ska skina i morgon och jag har inga kläder som passar. Eller min kropp passar inte min kläder som jag har.....tjock som en liten låda med otroliga FORMER! jag har former! =) Och jag är stolt!...Borde vara det. Bara man är frisk brukar man kunna säga, fast i mitt fall så önskar jag mig en löptur utan smärta just nu. det är min dröm!MY DREAM! Fast min viktigaste dröm just nu är att min son blir frisk från sina förkylningar som dyker upp trots att vi inte närmat oss ett dagis.


Hallå dagmammor vart har ni tagit väääägen?Dom växer inte på träd direkt. Gäller att hitta ett dagis (i frraaaamtiden) som har mindre barngrupper...(lycka till)


nej nu måste jag följa fotbollsmatchen, vi har tippat på Bayern M.


Au revoir

Av INGO - 19 maj 2012 07:41

Inatt kunde jag bränna mina händer på Léons kropp! Han hade sin första feber. När jag tog temp hade han 39 grader. Han kämpade på hela natten. Hosta och snor kom också.

Helt otroligt vad barn e sjuka ofta

"Hemma med sjukt barn" är inget ljug, någoooonsin!

 

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

INGO


Ovido - Quiz & Flashcards