ingopingo

Alla inlägg den 21 maj 2013

Av INGO - 21 maj 2013 09:57

Skulle beställa en tid på vårdcentralen idag för att få resterande dropp. Dom ville att man skulle tala in ett meddelande på telesvar,och det gjorde jag. N ligger i min famn och precis efter jag sagt mitt personnummer så pruttar N världens högsta!!!!!Jag avslutar prutten med-Tack så mycket hej då!Jag kan inte sluta skratta,den var sjukt hög hon måste ju undra vem jag är när dom lyssnar av telesvar och ska ringa upp mig.Dom skriver kanske automatiskt-Problem med magen under mitt namn :)


Sen pratade jag med en vän igår. Hon träffade en kille i förra veckan men hon känner inte sig attraherad av honom så han ligger i "töm papperskorgen" stackarn. Hennes samtal med mig i korthet.

Jag: Hur går det med dejten?

Vännen: neeeeee

Jag: vadå rå?

Vännen: Alltså du fattar inte, han skulle beskriva hur han hade det hemma....och det var såååå fuuuuult. Han har liksom svart bänkskiva...då tänkte jag, bara han inte säger att han har plastskiva istället för kakel.Så säger han att han haaaaar plastskiva istället för kakel, alltså neeeeee det e så fullt.Sen hade han badkar med silver tassar!!???! Men förstår du, han har ju ingen smak.

Jag: Stackars han,du kan ju inte döma ut honom pågrund av inredningen i sin lägenhet som du inte ens har sätt? Tänk om du blev dumpad för att du har fel kakel i köket!?

Vännen: Du...Han hade en ful tatuering på baksidan av armen också...vågade inte ens titta på honom var rädd för att jag skulle hitta mer fel. Nej det blir inget med honom.Haha!!! Helt sjukt ju. Jag önskar henne lycka till! :)


A och L är ute och cyklar, dom skulle köpa lite grejer också.

Jag är rätt trött...amma är det tröttsammaste jag varit med om,hur kan man gilla det? Ren tortyr om jag ska vara ärlig.

Kossan nummer ett. N basade typ tio ggr igår eftermiddag, sen på och amma,amma,amma,amma heeeeela dagen lång. Men hon är underbar,så himla duktig. Sover hela nätterna (det hände ju aldrig med L) sen är hon bara så snäll.L är så duktig med henne. Han vill hämta hennes blöjor,hjälpa till att tala om när hon ska äta, han vill till och med visa henne bröstet när hon ska hitta det.Han pussar på henne och myser. Bebbe heter hon i hans ögon.Lite synd för A som aldrig hinner hålla henne,hon vill bara äta äta jämt. Hon hade gått ner lite i vikt när vi kollade henne igår på sjukan. 3920g väger hon nu. Lilla prinsessan.Annars händer det inte mycket idag. Ska kanske rensa garderoben om jag orkar.

   

Au  revoir

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

INGO


Ovido - Quiz & Flashcards