ingopingo

Alla inlägg under juli 2010

Av INGO - 19 juli 2010 15:25

                 

Av INGO - 18 juli 2010 18:02

 

Så har vi landat i P efter en resa som gick väldigt smidigt. Dag ett är snart över. Vi sitter på F och G hotell och kikar internet. Passar därför på att skriva några rader snabbt som attan. Vi har kommit till paradiset och alla är super glada och nöjda med stället och hotellen vi hamnade på. Vi bor inte på samma utan jag, A, mamma och K bor på ett och G, hans mamma, F och E bor på ett annat. Men vi möts upp om dagarna...har ju bara gott en dag=)


Jag saknar Ingo min lilla under bara bäbis hund, men får tänka på annat när han kommer upp i mina tankar, likaså pappa. Miss you! Om du ändå kunde vara här med oss varje dag... Tänkte på en sak som en vän sa till mig innan jag skulle till Thailand i januari. - Tänk på att du kan inte komma närmare din pappa då du flyger upp i himlen. Känn hans närhet. Och det inbillade jag mig iallafall,...att pappa befinner sig i himlen...eller som pappa sa till mig en gång när jag var lite yngre ” Det finns något där ute...Vem vet kanske dinosarier i gräset....” Jag kollar ner i gräset ibland för att hitta tecken efter pappa.... Idag har vi bara solat och ätit goda sallader. Grekisk mat är det godaste man kan äta, hand i hand med libanesiskt. Alla mår bra här nere i Grekland i allafall. Vi har fått ett skratt anfall när mamma härmade mormor då hon gick på en engelska kurs. Härligt med lite skratt också i all saknad som ibland...för det mesta tar över livet. P är en väldigt mysig liten stad med höga backar och fina sten stränder. Mjuka stenar så det är helt okej. Vattnet är OVERKLIGT fint. Till och med jag (som aldrig badar) badar! A har varit ute och snorklat lite då han ledsnar att ligga och pressa med oss tjejer=) Kramar hörs snart igen

Av INGO - 17 juli 2010 12:27

Nu har jag packat och har precis värmt en pasta som jag ska slänga i mig. Har inge mat på planet pågrund av att det är super äcklo tycker jag.

Har handlat en massa godis och bröd som vi kan ha på hotellrummet    

Ville bara säga hej svejs innan jag åker



Av INGO - 17 juli 2010 08:12

Så var det lördag morgon. Mina ögon mår sådär! Har en fläkt i rummet

för att få lite luft! Men herregud vad den gör mig utmattad också

   

Ingo och A sover fortfarande, tänkte passa på att skriva innan vi drar.

Ska hinna gå på ett 80-års kalas innan...lite stressigt. Packa klart har jag inte heller gjort. Kommer nog slå rekord i att ha med mig lite. Brukar alltid fylla väskan. Men jag har varken ett barn eller någon hund med mig så det räcker väl med bikini och en klänning? Ja det får bli så!

Tack Fia för din hälsning, vi ska ha det bra i Grekland. Ska försöka skriva på bloggen där nere också, men det kan bli lite svårare. Hoppas att ni finns kvar tills jag kommer hem igen.

Jag tror Ingo känner av att det är något på gång, för han går efter mig hela tiden, tittar på oss...fast det gör han jämt ändå=)...jaja jag kommer att få det svårt att lämna honom, min lilla bäbis! Gud vad jag kommer att längta.

Vad han ser oskyldig ut där! Inte många veckor gammal.

Men gud man kan verkligen tro att det är ett barn jag pratar om...

INGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO KOMMER ATT SAKNA DIG!

Ska duka upp lite frukost åt grabbarna nu.

Om vi inte ses så har det bäst. Kommer tillbaka den 24 juli med en massa bilder och roliga händelser att berätta. Ska försöka sno F killes dator så jag får surfa lite också.


CIAO

Au revior

hej då


Av INGO - 16 juli 2010 21:02

               

Av INGO - 16 juli 2010 08:28

Efter tre timmar sömn vaknade jag upp på en öde ö...vattnet hade stigit och jag visste inte vart jag skulle ta vägen?!

I natt var det olidligt varmt i sovrummet så jag trodde nästan att drömmen var sann...

Är helt slut och har inte sovit någonting. Lämnat över Ingo hos mamma som ska ha honom över dagen då vi jobbar.

Ska till ett jobb utan aircondition...funderade seriöst på att sjuka mig i morse pga det. Det är helt otroligt hur man kan ha det så? Lagen säger tydligen 25 grader...vi har 31 grader och 37 grader i fika rummet. Observera då att det är utan luft dessutom.

Så...då har jag klagat mina 100 procent för idag.


Efter jobbet ska jag börja packa eftersom vi drar i morgon till Grekland och fetaost paradiset! Jag kommer rulla hem sen för jag har fetaost till allt...snart även i te..


Sen när vi kommer hem igen flyttar vi...ska bli otroligt spännande

Av INGO - 15 juli 2010 20:56

Då var det Tacos på menyn idag. Det var gott.

Ingo var sugen och paxade första parkett där köttfärsen stod så fint. JAg kan rekommendera att ha annanas och äpple som två ingredienser i TACOS.

Idag hade vi BARA 31 grader inne på jobbet...bra arbetsluft...mmm...mycket bra arbetsluft! NOT! Förstår inte arbetsgivaren att man kan inte prestera sitt yttersta med två stora svettringar under armarna och en droppe svett under näsan?!?!?!

Nej det förstår han inte...

Nu ska vi äta lite jordgubbar och sen blir det en kall dusch så man överlever nattens hetta....alltså värmen som Sverige helt plötsligt står för! Förövrigt så måste jag göra lite reklam för NOGGER MINT, jäklar vad god den var. Har även ätit en piggelin idag =)

Tänk att det är en dag kvar på jobbet, sen GREKLANDDDDDDD!!!!      

JIPPIIII  

HÅÅÅÅÅLLL IN MAGEN!!! lalalalalalal håll in MAGEN!!!!!!! Yes!

Av INGO - 15 juli 2010 07:24

   

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

INGO


Ovido - Quiz & Flashcards