ingopingo

Alla inlägg under juni 2010

Av INGO - 13 juni 2010 20:06

Hurtbullen som somnade i soffan...

I morse gick jag och adam en långpromenad i 2 timmar. Jag hade sååå ont i benen efteråt. Algeriet spelade mot Slovenien och jag somnade...Sov i en och en halvtimme.

Helt galet!

Sen efter det tvättade jag klart resten av tvätten och bäddade rent sängen, så nu kommer vi sova gott i natt.

Middag hemma hos Mamma och J var också mysig, synd bara att jag åt en massa ostbågar innan...mätt som en plätt lagom till middagen =)


Nu väntar vi på Tyskland som möter Australien i kväll. Hoppas Australiensarna får tokstryk.


I morgon väntar jobb......no comment =(

Ha en bra kväll

Av INGO - 13 juni 2010 09:49

              

Idag var det dags för att tvätta. Verkligen på tiden. Ingo tycker om att leta bland smutstvätt så i morse var det hans paradis. Idag skiner solen lite.. lite i allafall och vi sov fram till nio...det gällde Ingo också...helt otroligt.

Algeriet spelar idag i VM så jag och A och Ingo ska ut och gå en långpromenad innan dess. Sen ska vi åka och kolla på tapeter och golv till nya lägenheten. Ska bli myspys.

Sen är det dags för söndagsångest...jobb i morgon...fy fan vad hemskt att känna söndagsångest, det förstör hela hela dagen.

Jaja........IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiii

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiwake up!!!!!!!!!!!

Ciao

Av INGO - 12 juni 2010 08:05

Jag och Ingo höll på att flyga bort i morse då vi var ute. Vågade inte gå den vanliga vägen vid träden, för dom stod och vajjade rätt mycket. Hade ingen lust att få en gren i huvudet samtidigt som Ingo flyger iväg.

Idag har vi inga planer...har ju lust att hitta på något nu när man ÄNTLIGEN är ledig.

A ligger och sover

Ingo sov till klockan 08:00 idag, han låg på rygg och pustade när jag sa att vi skulle gå ut...han orkade verkligen inte.Så jag fick dra han ner mot sängkanten...inget hände, då fick jag bära ut han i trappen och där la jag honom på det iskalla golvet...DÅ rullade han runt och ställde sig och stretcha! Sen var det dags att snurra runt ett varv och jaga svansen SEN gå ut!

Tror att han hörde att det var regn ute, han hatar det.

Undrar vad Floyd gör idag?

VM började igår och vi kollade på Frankrikes första match mot Uruguay. 0-0...somnade mot slutet men jag tror det blev det=) jag hade tippat 3-0 så mitt tips gick inte såååå bra.

Idag får det bli storstädning i lägenheten...lite förebyggande tills vi flyttar.


Ciao

Av INGO - 11 juni 2010 21:42

Min underbara systerson =) fin bild

Av INGO - 11 juni 2010 21:31

       

Av INGO - 11 juni 2010 07:51

Today i´m going to write in english..elllller inte. Engelska är inte min grej.

Idag regnar det...känns bra nu när man ska stå inne på världens tråkigaste jobb och lida en heldag. Så mer regn tack!

Jag har slutat ställt klockan, för Ingo väcker mig exakt när jag ska gå upp. Helt sjukt!

Nu har vi varit ute en sväng (för en timme sen) och nu ligger han på min luvtröja som jag kastade ner på golvet. Där sover han nu. Mys-Pelle


VM startar idag. Har tippat tillsammans med A och ett par andra, lagt in 100 kronor och hoppas nu på att vinsten ska bli miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.


Jag har tippat Brasilien-Argentina i final!


Annars idag ska jag träffa Petra, vi ska lukta på tomatplantor och prata lite gojja. Får se om det blir av, vi skulle höras idag. men Petra om du läser bloggen idag så slutar jag 18:15 efter det är jag friiiiiiiiiiii och har helg. Tack och lov!

Vi planterade om tomatplantorna igår. Hoppas att det går bra och att dom växer lite mer. Kom en liten tomat idag....den fööörsta!!!!!!!!!!!!!!

 


Jag kan fortfarande inte förstå att vi har köpt en lägenhet...13 augusti blir det flytt


Nu ska jag börja göra mig iordning.

ciao

Av INGO - 10 juni 2010 18:57

Fixade nya glasögon idag. För att få ögonen att vila från linserna jag har varje dag dygnet runt! Vad tycks?

Haha det ser inte ut som jag. Jaja dom ser ut så här iallafall.

Idag när jag kom hem från jobbet 18:20 hade A lagat mat...så himla skönt. Så är han ute och går med Ingo nu också. En riktig prinsessa är jag i dag!

I morgon är det fredag..har väl räknat ner hela veckan tror jag.


Av INGO - 10 juni 2010 06:58

Vad den här bloggen skulle handla om egentligen var ju mig och Ingo...Har kanske inte BARA varit det alla dagar. Han väckte mig 06:00 i morse genom att stå på mitt huvud och gräva i mitt hår. Sen sprang jag ut i köket och la mig på golvet så han fick puss-sjukan

  Så morgonen började bra!

Synd att jobbet ska förstöra dagen...men nu ska jag försöka lyssna på Moldaviens eurovisionslåt och tänka på lägenheten vi har köpt, så kanske tankarna blir lite bättre.  http://www.youtube.com/watch?v=VkmncrAPILw

Saxofonisten i låten är GRYM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! han kommer efter första delen av tjejens inledning. Jag ser mig själv framföra detta nummer, haha!som saxofonist alltså!


Igår spelade vi match med korpengänget. Vi vann tror jag med 3-0, det var riktigt skoj faktiskt. Synd bara att man inte hade ätit någon lunch eller middag. Tiden räcker inte till. På rasterna går jag ut med Ingo och får springa tillbaka till jobbet efter 45 min. Sen drog jag en kvart efter jag slutat jobba...


Idag är det torsdag, snart helg! Längtar ihjäl mig. Ska sova och sova och göra lite nytta. A jobbar idag också, efter en vecka av ledighet.


Igår betalde jag in handpenningen, känns skönt att fått det gjort, snart är lägenheten vår! Augusti blir det flytt...igen...

Mitt liv...bara en massa flytt

Men förhoppningsvis har jag hittat hem nu!


Ciao


Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

INGO


Ovido - Quiz & Flashcards