ingopingo

Alla inlägg den 7 september 2010

Av INGO - 7 september 2010 19:14

 

A chilliplanta som han köpte idag

Vårt vardagsrumsbord...för er som inte sätt det förut =) haha jajaja jag vill lägga ut lite bilder bara............   Ingo är heeeeelt slut i öronen efter att ha haft barn omkring sig hela veckan lång

A även kallad mr.brunovisch Hej!

Idag kom min älskade A hem med en Chiliplanta. Han har tjatat om en egen Chilli i ett halv år nu och nu fick han köpa den till sig själv! Står fint i fönstret i vardagsrummet. Erika kom över idag för att mata oss med sin egenhändiga kladdkaka. mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm vad god den var! Jag tog tre bitar....Bra för min mage som förmodligen har magsår eller magkatarr...kattarr...katar...kattar...hur stavas det?

Vi skulle kika på fotboll men vi hade tydligen inte 10:an. Så det blev IDOL istället och Halv åtta hos mig...vilket är mina favvo program =)

Så hon gick precis......MEN LÄMNADE KLADDKAKAN, JIIIIIIIIIIIIIPPPPPIIIIII!!!!!!!!!!!!!

Innan det så var vi hemma hos Fia och Boris och deras lilla son. Jätte mysigt, där åt vi bullar och kakor...så vår middag i kväll är inget vi ska sprida till barn....BIG NO NO

Ät rätt!

Hur ska det gå när man får egna?


Ingo har precis varit ute, men han var så rädd i mörkret, han fick syn på en stubbe som han stod och tittade på....gick vidare...tittade bak...gick vidare....tittade bak...lite kissande...tittade bak....och där vaar vi hemma...ingen bajs i kväll...Då brukar det bli en tidig väckning....i ottan brukar man säga då kan jag säga i Shotta hejjtiiiii.


Nu ska vi sova. Båda är lediga i morgon så det ska bli mysigt. Stina är också ledig så vi ska ringa henne i morgon och gästa henne lite.

Sov gott

Au revoir


Se upp här kommer blondin bellas snygga min! SMACK!

   

Av INGO - 7 september 2010 11:53

Jaha då var jag hemma igen efter 4 timmars promenad...e helt slut. Men det har varit mysigt. Elliot sov i två timmar så jag passade på att träffa en kompis som är mammaledig. Vi satt i parken och gick runt lite med vagnarna...Myyyys


Så nu skiner solen och jag sitter inne....e det helt okej? ja...jag orkar inte sola.

Ska städa undan lite Elliot stök och sen ska jag stick aner på stan och köpa lite vitaminer, måste få i mnig lite extra känner jag. Äter kanske inte som en dietist direkt.....mer som en nybliven hemlös som inte har ögonen på någonting annat än sin öl...fast jag med godis...Vad är bäst? Jag måste skärpa mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Men jag fyller ju 30 år snart så jag får väl sörja lite med godis varje dag....

Ingo ligger på rygg och sover, han har trippat runt kvarteren som en stor golden hund.

Fatima och Elliot är redan på stan ska skynda skynda som Gunde hade sagt.


Au revoir


Av INGO - 7 september 2010 06:43

Då var det tisdag

Jag ska vara barnvakt i dag med för Elliot, fatima ska iväg. Passar på att skriva lite medans jag har två händer lediga=)

Idag ska vi träffa Fia och Boris runt 16:30, ska bli kul att träffa dom, det var så länge sen.

Jag vaknade inte i natt när han gick till jobbet...har sovit rätt så bra för en gång skull.

Igår började "Halv åtta hos mig" på TV4, tycker att det programmet är super mysigt, men det var lite tråkigt sällskap igår. Sen "The biggest looser" Jessica? vad gör hon där egentligen...Annars var programmet bra. Nu vaknar Elliot, i got to go,,,no hann inte skriva meeeeeeer. Skriver snart igen

Au revoir Nyvaken Elliot     

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

INGO


Ovido - Quiz & Flashcards