ingopingo

Alla inlägg den 2 februari 2011

Av INGO - 2 februari 2011 09:23

Onsdagmorgon

Ännu en ny jobbdag väntar, ska bara bli skoj.

Trivs bra på nya stället

Satt och surfade runt lite igår för att komma på vad jag ska läsa medans jag är mammaledig. Kan ju inte bara sluta jobba och inte lära mig något nytt!!?!

Franska lektioner kommer att bli av, men sen funderar jag över om man ska gå något slags ledarskapkurs eller en målarkurs...spridda skurar  

Något kommer jag att hitta på. Lilla Léon kommer inte orka med mitt tempo =)


Idag var Ingo lite hängig när jag lämnade honom med Janne och Floyd. Hoppas att han blir bättre under dagen.  Dålig i magen var han också...stackars lilla Ingo. 

Nej nu ska jag dra till jobbet

Au revoir


EN SAK BARA! Som gör mig jääävligt förbannad

HUUUUUR kan bussar och deras "såkallade" utbildade förare få åka som dom gör i trafiken???? Nu har det hänt alldeles för många olyckor. Alldeles nyss läste jag på aftonbladets hemsida att en 15 årig flicka blev påkörd av en buss, hamnade under och dog. Men inga nya regler införs och inga nya rutiner införs eller ses över?

Ta ett exempel på DÅLIG planering i Uppsala. Kungsgatan??? Varför har dom flyttat alla bussavgångar (många) till en sån trafikerad gata? Folk rusar över fast det är rödgubbe, för att dom vill hinna med bussen och pang så blir folk överkörda var och varannan månad. Ingen ser på hur faktiskt allt är planerat eller hur folk kör? SJÄLVKLART ska man inte springa över gatan, men folk gör det och då får man köra lite saktare helt enkelt.

Dom som kör bussar VET att dom överlever om dom krockar...därför åker dom hur dom vill, gasar fast folk är för nära trottoarkanten och människor kan fara illa, få en backspegel i huvud och dö (vilket har hänt )

Sååå...nu har jag spytt över att busschaufförerna kör som dårar och är OFTA bittra tråkiga missnöjda människor. Byt jobb om ni ska vara så bittra!

TACK FÖR MIG

  




Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

INGO


Ovido - Quiz & Flashcards