ingopingo

Alla inlägg under januari 2012

Av INGO - 14 januari 2012 11:41

     

Ja då var det dags med en tur på Barbapappa. Han drog fram sig själv med benen, men det tog ett tag innan han förstod att han skulle hålla i sig med händerna...eftersom han inte behöver det i gåstolen.

Gull-unge!

6½ månad gammal...tiden går


Vi ska ta en tur till IKEA när A duschat klart. Så det blir nog lagom framåt kvällen;)


Vi har varit ute på en långpromis, trodde mina öron skulle frysa ihjäl trots att jag hade mössa...ingen bra mössa alltså. Men den har leopardmönster...och det e huvudsaken.


Au revoir 

Av INGO - 14 januari 2012 08:15


God morgon!


Jag sitter uppe själv...klockan är 08:16...härligt. För jag har hunnit sminka mig, städat och ätit frukost. Ingen vaknar...inte ens Ingo ville tigga mat.

Så jag bloggar väl då också:)

Idag blir det en lång promenad och kanske lunch på stan. Får se hur vädret är först. Det var ju storm under hela natten. Riktigt läskigt igår när jag körde bil hem från jobbet. Jag hör fortfarande genom öppna spisen hur det susar.

Syrran har ännu inte fött...hon känner INGENTING, mer än hans rörelser såklart. Men nej tänk om hon bli igångsatt....Blä jag får ont i magen bara jag tänker på det. Jag tror att det är det värsta sättet att föda. Det är liksom inte naturligt. Värkarna stegrar overkligt tackvare sprutan man får som sätter igång allt fast kroppen inte är redo. Nej...usch! Men hitills har syrran och jag haft identiska förlossningar (har bara haft en :) )så jag är rädd att jag härmar denna också. Men först så ska vi lyckas få ett barn till och det är inte självklart trots att vi blev med barn på första försöket. Det är inte dags än iallafall:)

I min omröstning så leder Charlie. Dom flesta tycker att syrrans barn ska heta det! Spännande får se vad dom väljer.

Har lagt ut den här omröstningen för att jag är rädd att det blir ett namn som jag verkligen inte tycker om, så vill jag visa dom att andra inte gillar det namnet:):) haha då kanske dom blir påverkade. Just nu så ligger det "fula" namnet sist. Yeah!


Nej nu ska jag "råka" väcka dom. Jag ska väl inte behöva sitta här och ha tråkigt...

Au revoir

Av INGO - 13 januari 2012 19:38



INGOOOOOOOO!!!!


     
 
 
 

Av INGO - 13 januari 2012 11:10

Som jag anade så hade jag ett hål...ett stort

Så tandläkaren sa "Det var tur att du kom nu annars hade det varit nära rotfyllning"

Hur snabbt kan det gå egentligen?? Var hos tandläkaren innan jag skulle föda förra året. Inget hål...

Mina tänder är så dåliga....Fast dom är fina utåt:)

Så han sa att det är en krav att du sköljer tänderna med FLUX, annars klaraar inte dina tänder av det.

Så nu är jag laddad. Har ju haft sånt förut, men man glömmer ju.


Så just nu sitter jag med Botox-läpp och försöker prata i telefon, men det häääänger en osynlig tyngd i min läpp...Bedövningen släpper väl snart. Känns som hela huvudet hänger ner.

Svårt för att säga P......läppen är inte riktigt med. Jag kanske ska vara tydlig med min ironi. JAG HAR INTE SPRUTAT IN BOTOX utan JAG HAR FÅTT BEDÖVNING pga att dom borrade tanden på mig. SÅ! Nu har jag klarat ut det så inte tonåringarna som jag "är förebild för ;)" går och fixar BOTOX. GÖR ALDRIG DET!!! SHIIIT VA FUUUULT!!!!!


Så det blir ingen lunch för mig idag, kan ju knappt sätta på mig läppglanset...smetar upp mot ögat...känner ju inte munnen....Jag får stå framför spegeln och slänga in maten så jag har koll....


Ha det bra idag

SNART HEELG!!!!!


Au revoir

Av INGO - 13 januari 2012 06:32

Nu på morgonen är det dags för tandläkarbesök.

Hoppas jag inte har något hål. Men jag har ett varje gång typ (fast jag går en gång per år MINST) så jag förväntar mig inget annat.

Léon sitter i gåstolen och försöker ta sig fram mellan stolarna som jag har ställt framför granen. han har blivit besatt av julgranskulorna och högtalarna vid TV:n.


Ett tips på present. Jag skickade ett godistelegram till syrrorna i veckan. Dom blev jätte glada. Vem vill inte ha godis på brevlådan.

Mina prinsar har somnat...Min egna familj som ingen kan rubba.

   

Jag åker till jobbet direkt efter tandläkaren, sen är det heeeeeeeeeelg!!!!!

Så jag måste sluta

Skriver mer sen.

Au revoir

Av INGO - 12 januari 2012 05:20

God morgon!

Gick upp 04:50

Det är så mycket på jobbet nu så det har stressat upp mig. Ligger bara och tänker på hur mycket jag har som måste bli klart under dagen. Allt kommer att lösa sig men...stress


Igår ville Léon (som alltid i och för sig) hålla flaskan själv och sitta och äta. Han testade alla möjliga sätt.

Vad är det för dag idag?

Onsdag?

....nej är det torsdag? Herregud jag har ingen aning. 

Nej jag hinner inte skriva något mer nu, måste hoppa in i duschen.

Hörs ses, rings, pratas mailas.....

 Au revoir 

Av INGO - 11 januari 2012 08:06

Vad är det med Volvo bilar? Har tänkt på en sak när jag åker på morgonen att just Volvobilar stänker stenskott hej vilt!

Det smäller heeela tiden mot min bil. Faaaan!

Stackars min biiiiiil! Tänk dig själv om någon skulle kasta en sten i 120 km/h på din arm? Ja! då vet vi vad bilarna känner...

Vindrutan måste ju vara som vårat öga....typ. Stackar min bil (jorsche)


Haha! cocco.....


Igår var Léon lite puppo, så han ville inte vara med på bild. Så det blir bara en väldigt rolig text. Kanske en favorit i repris för den som missat Léons senaste skratt. Fick många kommentarer om att dom gillade inlägget, så här kommer den igen. Den får avsluta mitt inlägg.
 

Au revoir

Av INGO - 10 januari 2012 19:32

Så har man kommit hem från jobbet. Maten var klar som vanligt. Adam är UNDERBAR! Idag bjöds det på jordnötsås, nudlar, kyckling och parikor, allt i ugn förutom nudlarna såklart.. Mmmmm det var riktigt gott! Mätt som en pannkaka sitter jag i soffan och tänker på....Syrran. Kan inte slappna av...hon kan ju föda närsom helst. Lill-syrran sover hos henne i allafall, så det känns ju tryggt! Mamma ska dit på torsdag. Jag då? Vilken shhhhccccvin jag är som inte kommer. Men jag jobbar ju så jäääävla långa dagar och har en liten familj att ta hand om hemma. Adam har ju inget körkort heller, blir så långt eftersom vi bor 6 mil ifrån varandra. Inte jag och adam utan jag och syrran :)


Jag har ju sagt förut att jag inte tror att Léon kommer att krypa utan bara gå. Vi lämnade Léon på golvet och satte oss lite längre bort, då hasade han sig fram en liten bit:):)

Det var en upplevelse att se :)Fast han står och håller i sig bättre. Har sänkt spjälsängen så han inte kan hoppa ner från den.


Snart börjar Mästerkocken på TV4. Jag gillar det programmet. Det börjar komma en del bra program igen. Kanske inte behöver sörja Bonde söker fru något mer?! Gotlandsbonden och tjejen han valde ska redan ha barn i sommar. Snabba puckar!Vad hände med äckelbonden som hade hästarna? Ugh! Han gifte sig visst. Dom har nog barn på G dom också.


Adam brorsa är här....dom spelar TV-spel (det värsta jag vet) Men snart trycker jag på OFF för snart börjar mina program :)



Au revoir

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

INGO


Ovido - Quiz & Flashcards