ingopingo

Alla inlägg under november 2011

Av INGO - 10 november 2011 05:41

 

God morgon i stugan

Vi är alltid uppe före tuppen, vilket är rätt dåligt av tuppen och inte märka det....

Léon har poopat redan och därför är hela morgonen helt underbart lugn. Han ligger här bredvid mig och käkar ur sin flaska som han håller i själv. Han sitter i flera minuter själv och hasar sig liiite framåt när han ligger på mage. Men han rullar från mage och runt åt båda hållen. Gäller att ha koll, det går så himla snabbt!

Matportionerna....han ääääälskar mat! Dricker även en massa vatten. Så det känns bra, behöver inte vara orolig över näring till han. Undrar hur mycket han väger nu? =) mycket.... =) Det är bra tycker jag!


Idag är det sista dagen Adam jobbar för den här veckan, sen har vi hela helgen tillsammans. Tänk att det är så många som vill ge sin partner ensam tid. Har funderat på den grejen. Jag och Adam är ju JÄMT STÄNDIGT ALLTID med varandra. Och jag älskar det! Jag funderar på att leta efter mer tid tillsammans =) han är min bästa vän, vill alltid vara med han. Tur att han e likadan! =)=) Love you!


Léon sover nu....söt han e! Tänk att man har en son....sjukt overkligt

Au revoir

Av INGO - 9 november 2011 11:10


Au revoir 

Av INGO - 9 november 2011 06:07

     

Gooooo morgon

Idag e det ingen vanlig dag

idag e det en speciell dag

fööööör deeeee eeee

Bonde söker fru =)

....ja det var bara det!


Inatt....ja i natt....hade jag hundar, bäbis, gosedjur, nappflaskor, extra täcken, handsfree, handledsskydd....

fattades bara en hårtork så hade jag väl tappat mina läsare. Nej då men det var fullt i sängen, fick knappt plats själv. Sen fummlar jag väldigt mycket idag, men va faaan, jag har ju inte sovit på flera månader!!!!!


Hundarna sitter och kollar på mig, dom e redo att gå ut....jag e inte redo. Har lille-mannen i knät just nu iklädd sovkläder så jag måste gå och klä på han först.


Au revoir


Av INGO - 8 november 2011 16:45

Idag hälsade vi på Adams Farmor och Farfar igen. Vi fick en anledning att gå till kondis och köpa fika...och det gillar jag. Fast idag var det Adam som höll i stafettpinnen. Han åt upp alla bakelser utom en...den åt jag. Sen åt han kakor som dom hade hemma också. Vi...Adam åt dom ur huset =)

NIklas var där också, deras son och han hade gått ner sjuuuukt mycket i vikt! Herregud!

Léon och farmor pratade bäbisspråk tillsammans. Vi har sätt en liten likhet mellan Léon och Sonias mamma...vissa tyckte det iallafall.


Hela familjen har hängt lite med Stina idag, mötte upp henne och gick en promenix, alltid skoj att träffa henne och snacka lite gojja. Konstigt nog har man alltid saker att prata om.


Idag hade jag beställt sallad till middag men Adam övertalade mig att äta prinsesstårta istället....haha skoja! Jag gillar inte grädde...


Nej men vi måste fixa middag snart. Vi var förbi garaget påvägen hem....kollade till vår lilla bil. Han var så fin när han stod där inklämd mellan två blåa småpumor. (bilar alltså)

Stod bra där! Önskar att jag får en ny plats inom kort. Om det är någon som har en garageplats, hör av er till mig!!! =) Vi har nämligen bara denna plats i en månad. Min bil kommer ju att frysa hjulen av sig om han får stå ute i vinter....

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ det får inte hända =(



Nu måste jag pussa lite på mina killar som sitter och leker i soffan

Au revoir


Av INGO - 8 november 2011 09:43


Au revoir

Av INGO - 7 november 2011 20:13

Hämta bilen idag!

Jag körde som en (ursäkta mig men)som en kärring

Körde sakta

väntade extra länge i korsningen då det var heeeelt tomt

höll avståndet till max och lite till

(låter som en vettig körning....haha)

Kom fram till garaget

Parkera bilen

kollade åt vänster där den andra bilen stod...liiite för nära... dom ska bara våga slå upp bildörren...

Parkerade om...blev lite bättre avstånd

Höll "slå upp dörren avståndet"

Stod och tänkte...titta....tänkte

Kan man sätta en lapp på deras ruta?

"Snälla gå in i din bil försiktigt är du snäll....den e ny".....


Kan man göra det?

Jag gjorde det inte =)


Så nu sitter jag i soffan och försöker tänka på ingenting men jag tänker bara på min bil HELA tiden!

Den är så fiiiin...bilen ska heta George =) (jag döpte alla mina saker till det när jag var liten)


God natt

Au revoir

Av INGO - 7 november 2011 16:09

     

Vi har rensat garderoben idag och Léon var med.

Fick inte mycket rensat direkt utan jag gjorde det fint och städat...har rensat några gånger i år så jag har inget jag kan kasta som jag känner nu =) "Ifall att kläder"...använder alltid samma plagg och allt det andra bara ligger i garderoben...konstig man är.

Idag får vi hem bilen, ska bli skoj. Har fixat en garageplats i en månad sen ska jag försöka ragga upp en plats för längre tid, hoppas att det går att hitta.


Ikväll är det fotbollsgalan, det blir väl till att kolla in den. Är lite suuuur för att "ensam mamma" utgår.....NEJ FÖR FAN DET GÅR JU PÅ 3:an =)=)=)=)=)........nej vi har bara en TV....Adam vill ju kolla på galan.....Kasta ut honom? Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa =)...nej då får jag dåligt samvete =)

Nej vi får Göra lite god älgfärs med ris och svamp, lite popcorn till efterätt.

På lördag funderar vi på att stå på loppis. Sista lördagen innan snön kommer, får se om det blir av. Måste ha lite hundvakt isåfall, eftersom vi har båda hundarna.



Au revoir

Av INGO - 6 november 2011 09:57

Vi var på en långpromenad nu på morgonen, hundarna fick springa lösa på en fotbollsplan så deras energi

fick springas av. Men så ser jag två hundar (i samma storlek som Ingo och Floyd) Jag kopplar dom direkt såklart! Floyd är super rädd för alla hundar.

   

Ingo ser hundarna direkt och släpper sin påse som han har hittat.

Mannen med hundarna kommer fram men jag ropar till honom att mina hundar är rädda för andra så det går inte bra att släppa dom eller heja.

Vad tror ni han gör? Släpper den ena och säger att hans andra är en elak hund...well ok?

Jag känner hur min puls rusar, eftersom jag är rädd också.

Jag ser hur Floyde får panik över att en liten hund smyger sakta mot honom och jag säger till mannen att ta sin hund. Jag står där med barnvagn, kan ju inte direkt springa där ifrån.

Floyd sliter sig för att han får PANIK! Då börjar den lösa hunden springa efter Floyd och jag skriiiiker på han att stanna sin hund. Men han gör INGENTING! Så jag skriker och försöker få ta i hans hund. Och nu springer Floyd bort! Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Ingo skäller för att han ser att Floyd blir jagad och nu är han borta. Den "elaka hunden som mannen kallade sin andra hund" släpper han fram mot Ingo för att heja??? Varför? Ingo skällde direkt, märkte ju av det direkt. Jag springer ifrån vagnen som står mitt på planen. Ser den alltid men så hör jag att Léon börjar skrika vilt. jag får springa dit! Jag ser Floyd bakom en buske långt bort. Jag får tag i mannens hund men den hunden biter emot mig när jag tar hans koppel så jag får släppa taget igen.

Börjar nästan gråta! Varför händer det bara mig? Eller det gör det väl inte....men varför har inte hundägare repekt för andra hundar och människor?

JAG HATAR ALLA ANDRA HUNDAR FRÅN OCH MED IDAG.

Jag får tag i Floyd bär upp honom

Mannen ber om ursäkt på ett skumt sätt..."Han ville bara leka"

JA MEN JAG SA JU ATT FLOYD VAR SUPER RÄDD!!!!!! VARFÖR LYSSNADE DU INTE???

Jag ber om ursäkt


Jag går hem

Vi samlar oss

Stackars Floyd, han var verkligen rädd, skrek liksom som en människa när han sprang...

   

Nu ska vi mysa inne istället

Fan vad less jag blir!

Au revoir

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

INGO


Ovido - Quiz & Flashcards