ingopingo

Alla inlägg under november 2010

Av INGO - 13 november 2010 08:20

I morse gick jag och Ingo på en promenad. Det var inte ett dugg kallt, bara blött och halt. Ingo gav sig inte, utan halkade runt.

Mamma kom till oss runt halv tolv så jag hann inte ens träffa henne, jag somnade 22:00 tror jag. SÅ hon och A satt uppe en sväng och hon sover fortfarande.


Idag ska vi bege oss till S. Syrran sitter hemma och väntar på oss...jag har inte ens börjat göra mig iordning. E så trött efter veckan. Så skönt att vara ledig. Nu ska jag bara njuta av varje sekund. A börjar jobba på måndag efter två veckor sjukskrivning. Ingo ska börja klara sig själv på dagarna.

På tisdag e jag ledig, då ska jag till frisören, äääntligen! Mitt hår ser inte okej ut alls.

Senare på dagen ska jag få akupunktur hos barnmorskan, ska bli spännande och se om mitt illamående blir bättre av det!


Ännu har inte S fött, tänker på henne hela tiden, hon räknar alla dagar hon går över tiden. 6 nov var beräknat, men det brukar ju aldrig stämma.

Igår flyttade Mia till D....sjukt, har ju fortfarande inte fattat det...

Har inte ens fått adressen dit...

Nu vaknade A, dags att klippa min fästman, börjar få långt hår nu.

Au revoir

Av INGO - 12 november 2010 08:29

 

Igår hjälpte vi J att tapetsera, hoppas att resultatet blev bra i dags ljuset.

Idag är det fredag och mamma ska komma över till oss en sväng. Hon ska sova över också eftersom J söner kommer hem till dom och snor alla sovplatser =) Alltid någon som får ge sig då =) Vi ska kolla på idol och äta lite gott. Undrar vad mamma har på myslistan?...Äh jag får köpa tre hårda godisar, det brukar räcka för henne.

I morgon åker vi till S och hälsar på syrran, ska bli kul. Stora syster är i Finland hos sin kille som jobbar där just nu. Skulle vilja träffa dom snart också.


Jag är påväg till jobbet borde göra mig iordning.


Igår fick vi jätte fina blommor från A familj en liten lyckoönskning till vårt barn som kommer till sommaren. Inatt kunde jag inte sova för att min mage verkligen växte, det e svårt att förklara men det bara molade heeeeeela natten. A sa att min mage har växt under natten....sick  

 

A och Ingo ska mysa tillsammans idag medans kvinnan ska jobba och drar in pengarna ;)

Av INGO - 11 november 2010 08:02

A ligger och sover tillsammans med Ingo, det gör dom alltid. Och jag sitter uppe med en kopp te och försöker komma på hur jag ska klara dagen med mat. Vad ska jag ta med mig till jobbet? Äppple och macka har jag packat ner. Idag ska jag inte råka ut för samma matbrist som i går.

I natt bubblade min mage heeeeeela natten. Tänk att det finns ett liv där inne förutom mina gaser.... Ursäkta mig men det är ju för att jag e gravid det har blivit så....ju.....

Undrar vad det blir? Vad tror ni?

Jag tror en tjej och A tror en kille. Alla andra jag har pratat med tror faktiskt också tjej. Om två veckor har vi tid för en första koll, det ska bli så himla spännande =) Vi ska inte se efter vad det blir för kön...men jag ska ta med mig ett förstoringsglas som jag kan rycka upp då A inte ser och ta reda på det!!!! jag e så himla nyfiken (kontroll vill jag ha)


Ja, så har man börjat jobba heltid, det tar ett tag att vänja sig vid det, men det blir bra. hitills är det ju bara ett par veckor.


Ingo då? Jo han mår toppen.

  Känns så himla skönt att se han skutta ute i snön som han älskar. A börjar jobba igen nästa vecka då får ingo börja vara själv igen. Men det kommer gå toppen!

Nej nu börjar jag snart jobba, måste försöka göra mig lite smal och snygg =)

Au revoir

Av INGO - 10 november 2010 19:00

idag har det varit en lååååång och jobbig dag. Själva jobbet gick bra men jag hade med mig för lite att äta. Jag sprang till ICA för att hitta något att äta snabbt. Det blev en yogurt som jag häääällllde i mig på vägen. Det var härligt när jag fick i mig den. Gick på trottoaren med en yogurt...i dont caaaaaaaare! I neeeed, and i need it noooow!

  


I dag e det bonde söker fru, jippi! Har väntat hela veckan, det e det enda programmet jag följer. Kollar lite på Biggest looser just nu...man blir så smal när man tittar på det programmet. Fast jag har en godis i munnen. Toppen!


I helgen kommer vi att åka till S på lördag för att hjälpa syrran med tapetseringen. Ska bli kul att träffa henne.

Tack för alla gratulationer

Au revoir

Av INGO - 10 november 2010 08:39

Många talar om för mig att jag redan avslöjat på bloggen att jag är gravid...herregud, vaaaaart dååååå?????????    

Hihi

Idag är det snöööö ute och jag vet knappt hur jag ska klä mig. Haft samma kläder på mig i tre veckor, alltså inte jeans utan strumpbyxor som jag kan komma i utan att pressa ihop mig själv. Jag är i v.10 men jag känner mig som vecka 25...

Illamåendet har suttit i ett par vekor nu men tackvare ett par armband från apoteket känner jag att dagarna klaras av utan några problem. men jag ska inte klaga det finns "sängliggande gravida som har det mycket värre"

Från och med i dag börjar jag jobba heltid, det var lite av dom förändringar som skedde igår på mötet. Men jag tror att det bara är under en kort period, vi fick en till sjukskrivning i gänget igår så det var därför.


Ingo älskar snön som tur är, hoppas att det ligger kvar till helgen så kan man ju åka lite pulka....not =)

Ska till S i helgen och hjälpa syrran tapetsera det sista. kanske får vi se en skymt av hennes dejt som verkar hänga i fortfarande.


På tisdag ska jag få akupunktur mot mitt illamående, undrar hur det är. Hoppas på att allt bara försvinner =) 6 juni är det beräknat, nu får vi hålla tummarna att allt går som det ska, man vet ju aldrig.


ha en bra dag

Au revoir

Av INGO - 9 november 2010 08:04



Jag och A ska bli föräldrar

Ingo ska få ett syskon

Mamma ska bli mormor

Monica ska få sitt första barnbarn

A ska bli pappa

Jag ska bli mamma


Jag ska bli


TJOCK


         

Av INGO - 8 november 2010 20:55

Idag hämtade Mia upp mig efter jobbet, vi åkte hem till Stina som ännu inte har fött ut sin lilla flicka. Hon hade bakat Muffins och bjöd på pepparkakor...jag åååååt som om det var min sista middag. Gött!

Carro kom förbi också med sin lilla prinsessa M. Snart har vi barn hela bunten. Carro har redan två...helt sjukt när man tänker tillbaka på våra tjejmiddagar och utgångar vi har haft tillsammans. Nu snart e alla mammor. Mia flyttar på fredag upp till sin kärlek i Dalarna. Han som har tagit vår vän ifrån oss heter Claes =)...hoppas att det blir bra där uppe för min vän. Jag och A ska ta oss upp dit inom kort. MEN först måste vi komma upp till Ös...fattar inte att tiden inte räcker till..skäms snart.


Ingo är nyduschad och ligger och sover bredvid A. Appropå A, idag kom det in en vän på jobbet som fick barn (en dag innan min födelsedag 16 sep). Jag Blev så rörd och glad över att hon faktiskt hade döpt hennes lilla underbart söta son till A. Hade ingen aning om det! Jätteeee kul att se henne och sonen.


Vad händer mer denna vecka? Ska träffa M en sista gång inna hon drar till skogs och sen ska jag hjälpa J att tapetsera, inget mer inplanerat!

I morgon är det möte på jobbet, regionchefen ska komma på besök. Undrar vad hon har att säga. alla är lite spända!

Ha re

au revoir

G

Av INGO - 7 november 2010 17:39

Hej svejs!

Idag har vi varit i G på en tur till A mormor. Det var jätte kul att se henne igen. Vi fick lite mat och fika...jag åt upp allt! Inte för att A var så mycket sämre direkt, jag tuggade ändå...

Vilken kyla det har varit idag, var tvungen att skölja dom under varmt vatten när jag kom hem efter en långpromenad med Ingo.

Just nu ligger vi i soffan och gäspar och kollar på Liverpool- Chelsea 1-0

Senare blir det bingolotto, ja vi resonerade så, att det inte e lika hett längre och då kanske man har en chans =)

Skulle behöva en volvokombi nu med tanke på att man har en liten Ingo som ska få plats ;)

Syrran e på dejt idag med samma kille, ska bli intressant att se vad som händer. Håller tummarna över att han sköter sig...hon e rätt så kräsen =) (nu kommer jag få ett samtal av henne i morgon när hon läst bloggen)

Idag avgörs även allsvenskan då Malmö tar hem guldet, garanterat.


I morgon e det dags för jobb igen ny vecka nya tag

Au revoir

swiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssss tiden bara rusar iväg. Mia flyttar nästa vecka

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

INGO


Ovido - Quiz & Flashcards